Rule no. 30


"I've noticed you around. I find you very attractice. Would you go to bed with me...?"

Vi har nå fått en del henvendelser (dvs. mail og brevdue), om hvordan man skal gå fram når man som jente skal sjekke jenter! Om du er ny-skeiv og prøver å knekke homo-kodene, eller gammel traver som bare aldri skjønte greia - så skal vi i dag fortelle deg hva VI har lært!

Når du skal sjekke opp en jente er oddsa for at du går hjem med tårer i øynene og selvtillitten på bunn ytterst liten. For lesber er horny'e og vil stort sett alltid ha seg! Men det er forbeholdt at du vet hemmelighetene. Når du skal approach a dyke handler det hele om dominanse og besluttsomhet. Vi mistenker at menn og kvinner er mer like enn vi ønsker å innrømme, når det kommer til direkte tilnærmelser i håp om horisontal aktivitet. Men lesber ér kvinner, selv om det ikke alltid ser slik ut! Og kvinner har alltid og vil alltid elske å bli kurtisert! Vi er glade i direkte adressering, og få takker nei om tilbudet matcher etterspørsel..!

Så hva skal du gjøre?

1. Ikke spander drinker på cheesy måte! Å spille Casanova når ikke inn til disse damene, prøv heller Dirty Harry-stil! Tryn over henne i det du paserer, og tilby restene som ikke havna på skjorta hennes. Videre kan du tilstå at din egentlige intensjon var å sjenke henne så full at du kunne ta henne med hjem og bruke henne som din personal erotic Rosita..

2. Direkte kompliment! Sukkersøte pick-up lines om hår og vind, stjerner og øyne vil mislykkes slik Stig Van Eijk i Grand Prix. Tenk heller at du skal beskrive henne slik du beskriver mors kjøttkaker. "Å herregud, så jævlig digg!!!".

3. Øyekontakt! Ingenting tenner lesber mer enn intense øyne som skimtes gjennom sotete øyenlokk. Mørk øyenskygge, eyeliner og maskara er noe du absolutt bør bruke månedslønna du på... Men ta et lyn-kurs i make-up før du klikker med eyeliner'n. Please.

4. Selvtillit! Og vi våger å påstå at i et kvinne-dominert miljø blir selvtillit undertrykt, og kvinner craver derfor noen som tør å ose av det! Så når du har sett deg ut ei dame må du først av alt knyte lissene på Conversa dine! Gå som du eier stedet og henne. Ikke unnskyld at du er til. Jenter digger DOMINASE! De faller som fluer.. You would be surprised! (OBS OBS! Det har i kjølevannet av dette innlegget kommet oss for øret at dominanse fungerer ikke på Bærumsjenter! Vi gjentar, ikke på Bærumsjenter!)

5. Pass på alkoholinntaket! Ja - lesber synes øl og Tequila er kult, but don't push it! Dette er ikke tidspunktet til å vise hvor flink du er til å drikke, hvor godt du synes det er med Fernet eller hvor sykt dreven du er til å tenne på Sambuca! Da vil du nok ende opp med å bli tidenes verste one-night stand. Husk siste avsnitt på  Rule no. 5, dårlig sex - ingen request.

Når alt kommer til alt, så må vi si at det ikke er noe stort mysterie å sjekke opp lesber.. Vi har både hatt hell og uhell, men stort sett så er det faktisk ganske lett! (Krmt, excuse our arrogance..) Og om vi skal dra en moral og en veltrent pekefinger ut av alt dette, så er det at det hele dreier seg om look og attitude! En gjennomsnittlig mann liker kanskje bambi-øyne, trutemunn og retard-fnising. Mens ekte damer - the real shit lesbians - liker stil, selvtillit, attitude, good looks og vett nok til å ikke bli så full at du kan gjøre svetten din om til vin..

Og mer om hvordan lage forskjellige kroppvesker om til utsøkte viner, kommer senere...

10 kommentarer

Emilie

24.feb.2011 kl.10:25

Hahaha, genius!!

Lisa

24.feb.2011 kl.21:09

Dagens oppsig! Love it

IdaPida

24.feb.2011 kl.21:14

Gosh, jeg dævver:p haha.

Næz

25.feb.2011 kl.02:36

omg, OMG ,oh em geee.. liker det! B)

Lene

27.feb.2011 kl.03:30

Bare et lite spørsmål... forrige regel kommer ikke frem... og hvor er resten av innleggene? Er det noe feil med min pc?

Den Lesbiskehandboka

27.feb.2011 kl.10:53

Lene: http://denlesbiskehandboka.blogg.no
Hvis du ikke får frem alle nå er det nok noe galt med pc'n din.. Good luck!:)

denlesbiskehandboka

27.feb.2011 kl.15:57

Næz: Pust Næz, pust! Og takk ;)

Elvira

27.feb.2011 kl.17:30

jeg har akkurat det samme problemet som Lene. Får ikke fram forrige regel, det samme med resten av reglene. Men pytt, pytt, har jo allerede lest de.

denlesbiskehandboka

27.feb.2011 kl.17:37

Elvira: Ok, vi er på saken! Blogg.no har fått sinna-mail. Forhåpentligvis snart iorden!

Næz

04.mar.2011 kl.00:12

Haha, latterlig. Dere må oppdatere oftere, er innom hver dag :)

Skriv en ny kommentar

denlesbiskehandboka

denlesbiskehandboka

26, Oslo

Har du gått deg vill in the pussy-village? Confused in cunt-town? Mistet styringa over fingerferdighetene? Senebetennelse? Klarer ikke spise the tuna-salad? Eller rekesmørbrødet? Fortvil ikke. Hjelpen er her, barn. Den lesbiske handboka. Ekstraundervisning? Kontakt oss på: denlesbiskehandboka@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skeiv.no ? den nye møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Kategorier

Arkiv

hits