Fortsettelse på Rule no. 31 "oss i mellom.. beina"

 

Det er nå duket og klart for andre del av "Min første gang!" opplevd av Lesbehandbok-kvinne 2!

Mitt første rene jente- ligg er lagret langt bak i lillehjernen og minnene graves frem svært sjeldent. Dette pga. høy promille i gjerningsøyeblikket. Det hele startet med at jeg ba en lesbisk kollega, la oss kalle henne X, på vors. Etter noen øl og kleine stillheter fant vi ut at vi delte en felles brennende, lesbisk lidenskap for Tegan and Sara.. noe jeg i ettertid må gi meg et klask i panna for.. Men uansett hvor lesbisk det enn er å synge med på Tegan and Sara's The con, så må jeg bare si at det funket! Isen var brutt og flørten hadde startet. X var fullt klar over at jeg var småskeiv og uerfaren, så hun tok meg under vingen og sammen fløy vi strake veien til Elsker. Hennes og mitt mål for kvelden var å finne noe jeg kunne ha med meg hjem.

Det tok maks en time før vi befant oss flørtende og røykende, øyne mot øyne, munn mot munn. Til og med Hans i Tangerudbakken hadde greid å kalkulere seg fram til at X skulle bli min første skikkelige girl-on-girl opplevelse. Vi hadde såvidt kommet inn ytterdøra før klærne begynte å falle, jeg kunne ikke vente med å få henne naken! Jeg dro henne med i dusjen.. Ingenting er som å vaske seg rene og pene før man skal bade i hverandres safter! Fulle, dryppende våte og kåte gikk vi til soverommet (og nei, det var ikke like sexy som på film selv om det kanskje høres slik ut her). It was time, jeg skulle pule en vaskekte lesbe for første gang! Det hele var en emosjonell suppe, fyllt med kåtskap, spenning, glede og angst. Jeg hadde eksamen, men glemt å pugge pensum. Skulle ta lappen uten å ha kjørt med manuelt gir. For å skulle gjøre alt så riktig som mulig fikk hun ta meg først. Som nevnt tidligere sugde jeg til meg alt jeg kunne av tips, saliva, sekret og bare nøyt! Den virkelige angsten kom idet hun la seg på rygg og såg brukbart horny ut. Det var tydelig at nå var det "min tur". Alt gikk så fort, jeg følte meg fram og jobba meg nedover, før jeg visste ordet av det lå jeg mellom beina hennes og gjorde tungeøvelser som aldri før!

Morgenen etter var det ingen utveksling av kroppsvesker, kun få ord. Jeg fant fram mobilen før hun i det hele tatt hadde kommet seg ut ytterdøra, slo nummeret til my bff og utredet i grove detaljer how it went down! Jeg følte virkelig jeg hadde funnet min sti i livet og var så høy på min egen kulhet at de fleste dykes hadde falmet i forhold! Det tok ikke mange dager før X nok engang befant seg i senga mi, og deretter gikk det som det alltid må! Følelser utviklet seg, følelser ble borte - bla bla blaah!

8 kommentarer

14.mar.2011 kl.00:01

Hahahaha!! Tegan and sara altså.. ;)

Maja

14.mar.2011 kl.08:50

herregud, dette er tidenes beste blogg.

Emilie

14.mar.2011 kl.12:51

jeg døøør av latter!!! stå på jenter!!

15.mar.2011 kl.01:16

Hihihi!

21.mar.2011 kl.16:55

elsker bloggen, haha!

keep up the good work ladies :)

Anne Maret

29.mar.2011 kl.13:43

Haha, denna blogg. Love it! Och som ni skriver.

Det enda som sysselsätter oss flator i Finnmark på jobb. Party svenskar in our ass! Skriver mer, så vi kan läsa.

Cecilie aka Eggelue

29.mar.2011 kl.19:53

Jeg smiler!

15.jun.2011 kl.22:19

Haha ,Nice blogg !!!!

Skriv en ny kommentar

denlesbiskehandboka

denlesbiskehandboka

26, Oslo

Har du gått deg vill in the pussy-village? Confused in cunt-town? Mistet styringa over fingerferdighetene? Senebetennelse? Klarer ikke spise the tuna-salad? Eller rekesmørbrødet? Fortvil ikke. Hjelpen er her, barn. Den lesbiske handboka. Ekstraundervisning? Kontakt oss på: denlesbiskehandboka@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skeiv.no ? den nye møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Kategorier

Arkiv

hits