Rule no. 32


"Keep your enemies close, and your fags closer!"

Lesber og homser (heretter kallt L&H) side ved side er både politisk riktig og et rosenrødt synt! Underdogsa hånd i hånd... Alle vet at homsene har regjert i et par tiår nå og blitt ansett som den perfekte blandingen av maskulinitet og femininitet! De er mote-orakler og essensen av urbanitet! (Man har også trodd engang at jorden var flat. Just saying.) Lesber derimot har fra et kommerst synspunkt blitt assosiert med enten traktor, pornoindistri eller rødstrømpe! Men det som er sannheten er at det er gnistninger mellom de 2 homse-artene! Ulmende lava under den perfekte foundation! Hva skjedde og hva skjer?! This is not okey - sannheten må frem!

L&H deler ikke seksuelle interesser, og har heller ingen seksuell interesse i hverandre. Man er egentlig ikke så interessert i hverandre i det hele tatt, men vi blir stadig satt i samme bås. Elsker er termostat nummer en på denne påstand! Hvis du klarer å lukte forbi svetten og brunsten på Elsker en lørdagskveld, kan du trekke inn the smell of sweet sweet bitterness! Du er på homsenes territorium og du står i veien i deres "hunt & be huntet" tilstand. Og de tar ikke ei krone for å fise deg i trynet. Det lukter nemlig så stramt på Elsker at det hadde vært mindre smertefullt å sniffe wasabi. Man kan som lesbe fort føle seg som han med rødt hår & fregner i gymtimen '92. Dytta inn i hjørnet, oversett og ikke valgt ut til å bli med på leken!! (Dvs. handjob's på do..) And if it's your luckynight kan tåa di føle tyngden av en 80 kg transe på stillett. Vi har smertefull realkompetanse på dette feltet. Fotmodell-karrieren vår har gått i vasken for å si det sånn..

Men - det er stort men! Som lesber drar man også sinnsyke fordeler ved å ha disse kjære homsene ved sin side. Til tross for at alkohol og den famøse homo-båten er det vi har mest til felles, så hadde ikke lesbelivet vært det samme uten disse deilige beistene/dåsene! De hooker deg opp med venninene/faghagsa sine, danser til Rihanna med deg, roper i homoparaden med deg og ler av vitsene dine (alle vet at homser er lette å underholde)!  Våre homsekompiser skal også takkes for at de har vært våre wingman's når vi var på vei ut av skapet! Og du har easy access til en mulig spermdonor. Noen ganger utvikler man også et slags sykt Stockholm-syndrom, og blir geniunt glad i de... (!!) Man kan derfor sammenligne L&H-forholdet som et slags tvangsekteskap. Det er som når du fryser og tisser i buksa, praktisk men jævlig disgusting! Det er som å swape dildo med et one-night stand, praktisk og digg, men rett og slett helt feil..!

Så moralen er, kjære lesber:

 2012 er rett rundt hjørnet, så la oss elske hverandre inn i undergangen! Og husk selvom de ikke serverer kjærlighet på pinne på Elsker som på So -  homser är också godis! 

12 kommentarer

Kirs

30.mar.2011 kl.23:34

Hør hør!;)

31.mar.2011 kl.00:00

Genialt! Keep it up!

Kristin

31.mar.2011 kl.12:04

Ahahaha!!!

Chalten

31.mar.2011 kl.16:01

ha-ha, fantastisk.

sunnivasuper

04.apr.2011 kl.17:06

det er akkurat slik det er;) haha! Denne bloggen har gitt meg så mange tips på lesbeveien;))

05.apr.2011 kl.14:50

Sunnivasuper: Hørhør!! :)

denlesbiskehandboka

05.apr.2011 kl.20:31

We are glad you liked it ;)

Anne

16.apr.2011 kl.00:48

Hvordan er det med sexpress på utesteder? Selv liker jeg ikke one night stands, så har holdt meg litt unna gaybars, men er jeg bare paranoid? Jeg ønsker meg et forhold, ikke random sex...

Nina

19.apr.2011 kl.00:19

Du trenger ikke ha sex for å være på gaybar, u trenger bare å styre unna de som bare er ute etter det;) Og de kan u spotte på mils avtand, selv ølbrillene vil slå alarm ;)

denlesbiskehandboka

19.apr.2011 kl.20:22

Anne:
Henviser deg til Rule no. 26! Du vil klare deg fint på gaybars dersom du trer varsomt og holder armer godt inntil kroppen. Kommer du innenfor intimsfæren er det en annen sak! Then you're fucked! ;)

sinna

27.jun.2011 kl.09:05

digg innlegg

Skriv en ny kommentar

denlesbiskehandboka

denlesbiskehandboka

26, Oslo

Har du gått deg vill in the pussy-village? Confused in cunt-town? Mistet styringa over fingerferdighetene? Senebetennelse? Klarer ikke spise the tuna-salad? Eller rekesmørbrødet? Fortvil ikke. Hjelpen er her, barn. Den lesbiske handboka. Ekstraundervisning? Kontakt oss på: denlesbiskehandboka@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skeiv.no ? den nye møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Kategorier

Arkiv

hits