Rule no. 33
Lesbe-fobi!

Vi personlig elsker å meske oss i det lesbiske miljøet, og har tatt både fordypning og valgfag i denne verden! Hadde lesbe vært et plagg, hadde vi aldri tatt det av oss. Vi har med brask og barm aktivt oppsøkt alle lesber vi har fått øye på, og får en heftig utsondring av dopamin bare ved å si ordet "lebse". Noen ganger så våkner vi om natta av at vi roper "lesbisk", vi tror konsekvens at alle kvinner er skeive! Og en gang skulle en av oss si leppestift, men sa lesbestift i stedenfor. Det var helt sykt komisk lizom. Well... You get the point.

Men, dessverre er ikke livet slik for alle! Det finnes nemlig en tilstand kjent som lesbe-fobi! Dette er en ganske alvorlig "sykdom", og de med lesbefobi ender opp på trappa ved Oslo S. De flykter inn i rusen...

Vi møtte "Bentis", en 27 år gammel kvinne, over en kaffe en sen tirsdagkveld! (Tirsdag er nemlig den dagen da det statistisk sett er MINST lesber ute i Oslo, så "Bentis" insisterte på denne dagen.) Hun er en lesbisk narkoman med tung lesbefobi.

"Når oppdaget du for første gang at du hadde lesbefobi, Bentis?"

"Det er helt uvesentlig, for faen! Det var sikkert i Drammen på 90-tallet.. Det viktige er at TUSENVIS av jenter på So opplever dette hver DAG!" (Red.anm. Crack'en gjør at Bentis overdriver veldig, men vi lar det gå.)

"Hva er lesbefobi?"

"Lesbefobi kan på mange måter sammenlignes med Nam på 70-tallet... Man går rundt å koser seg på rismarkene, og plutselig renner det brennede napalm på huden din og opium i årene dine!!"

"?"

"Det jeg mener er at det er en tragisk skjebne. Jeg hater de jeg vil elske!!"

Bentis får plutselig et illebefinnene, da det går opp for henne at vi er lesbiske.. Vi forsetter 15 minutter senere:

"Hvilke tiltak syns du den norske stat og Stoltenberg bør iverksette for å løse dette problemet, Bentis?"

"Crack-automater..."

Vi forstår at Bentis er heeelt ute å kjører, og det ender med at hun får så løs mage av nervøsitet at vi må avslutte intervjuet. Men, som dere alle forstår er lesbefobi svært alvorlig. Ingen vil ende opp som stoffis på gata. Så ta tyren ved horna og utsett deg for ekstrem eksponeringterapi hver helg! Det er kort vei fra å si nei til å bli med på lesbevors, til å si ja til heroin, jenter!

Kom igjen alle skjulte lesber i Oslo og omeng, vi lover å ta dere godt i mot!! (Ps: En av oss er singel. Markedet er tørt for tiden...)

10 kommentarer

Elisabeth

28.apr.2011 kl.10:52

GulL!!

Maja

28.apr.2011 kl.22:00

jeg er en skjult lesbe med lesbefobi.

fin kombo. tips?

denlesbiskehandboka

29.apr.2011 kl.22:58

Maja: Det er bare to ting å gjøre.. Ta en ibux og kom deg på Kvinnekveld!

AnnaPanna

07.mai.2011 kl.11:05

Hahaha! Me lovs it!

Femme

07.mai.2011 kl.15:57

Jeg digger bloggen deres! Dette er ikke en direkte kommentar til innlegget, men er et viktig tema uansett: jeg har et problem! Jeg er 90% lesbisk, men ser så streit ut som man kan tenke seg. Jeg synes det er mer praktisk å oppbevare bagasjen min i veska enn i baklomma, og jeg liker høye hæler bedre enn traktor. Pluss at jeg ikke vil se ut som en fjortis med tatts og hanekam. Resultat: jeg er nødt til å gå ned på alle damer jeg møter og gi dem verdens mest engasjerte, erfarne tongue job ever for at de skal skjønne tegninga - men det er jo egentlig ikke det verste som kan skje! Så - finnes det noen diskret triks jeg kan gjøre til mine, eller skal jeg belage meg på et liv med støle kjevemuskler? Takknemlig for svar!

denlesbiskehandboka

10.mai.2011 kl.08:50

Femme: Helt ærlig så har vi aldri hørt om denne problemstillingen.. Og ikke for å rain on your parade - men du er nok neppe den eneste streite lesba i landet. Det er en ganske avleggs tankegang at man må ha hanekam/traktor/tatts selv om man er lesbisk. Så det eneste tipset vi har er at du bør heller bruke intellektet enn tunga neste gang du skal overbevise noen om din legning! Funker bedre på sikt.;)

Femme (skjult butch)

11.mai.2011 kl.13:11

Godt at det ene ikke trenger å utelukke det andre! Jeg studerer medisin, så anatomi er et spesialfelt. Utover det trenger man sikkert ikke å være noen stor analytiker for å se at a) jeg tulla, b) det er JEG som har lyst på tatts og hanekam. Bra jeg fikk det klart for meg selv. Take care!

13.mai.2011 kl.00:12

Hahaha! Denne bloggen er perfekt! Spesielt når folk føler seg så truffet at det blir hissig stemning i kommentarfeltet! Keep it up girls<3

Eirin

21.mai.2011 kl.21:29

Blogg litt mer ddaaa

Quebab

31.mai.2011 kl.22:20

haha, seriøst jeg dør av dere altså. Alt dere sier treffer jo så jævlig på kornet =) love it, men lurer fremdeles på hvem dere er.....

Skriv en ny kommentar

denlesbiskehandboka

denlesbiskehandboka

26, Oslo

Har du gått deg vill in the pussy-village? Confused in cunt-town? Mistet styringa over fingerferdighetene? Senebetennelse? Klarer ikke spise the tuna-salad? Eller rekesmørbrødet? Fortvil ikke. Hjelpen er her, barn. Den lesbiske handboka. Ekstraundervisning? Kontakt oss på: denlesbiskehandboka@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skeiv.no ? den nye møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Kategorier

Arkiv

hits