Fortsettelse Rule no. 34Kjære, kjære høyt elskede og respekterte med-lesber!

Forrige innlegg tapte desverre kampen om oppmerksomheten mot den opplyste, spretne utringninga til serveringdama på Ryes. Slurv og sikkel ble et faktum! Vi ønsker med dette å rette opp i den grove misforståelse og uaktsomme uttalelse vi kom i fare for å spy ut! Vi klarte ikke å formidle budskapet - for vi hadde en god intensjon. Som STORE fans av lesbesex og kvinnekroppen mener vi selvfølgelig IKKE at alt utenom etterligninger av det mannlige kjønnsorgan ikke er sex. Men skal ikke sex være dypere og mer omfattende enn at du hatt hånda i ei klam truse i 2 minutter?

Dette er problemstillingen og settingen vi tok utgangspunkt i:

Lesbehåndbok kvinne nr.1 møter heit Foreign Woman. Flørten spredde seg som spanskesjuken i slummen, i form av SMS og poking på Facebook. Standaren var satt for neste møte, og svette håndflater kunne lesket halve Afrika! Begge hadde likt syn på hvor helga skulle tilbringes - i senga! På søndag ringer en ivrig og minst like kåt Lesbehåndbok kvinne nr. 2, for å oppdateres i form av grove detaljer med vibratoren klar i hånda. Som den kultiverte kvinnen hun er, la hun fram det delikate spørsmålet: "E du nypult?!?" Svaret var skuffende.. Det lød som følger: "Njaaa, e veit ikkje hælt kæ e ska kalle det.." Og det er HER skoa trykte i forrige innlegg. Var det fullbyrdig sex, eller bare heavy petting? Hadde de tatt steget? Var de smidd i sexens lenker eller bare med håndjern fra Brio? Ja, det var over gjennomsnittet mye kroppskontakt og tung pust, men Lesbehåndboka kvinne nr. 1 følte det var mer et gjennomarbeidet forplay enn hele pakka. De hadde fortsatt flere punkt å krysse av på lista. Og bra er det, den som venter på noe godt venter aldri forgjeves her i lesbe-verden!

Er du fortsatt uenig og pissed off, så er vi å treffe med finlandshetter ved vår frelsers gravlund kl 01 i natt. Om du kommer med nyfilte negler eller balltre - vi er down med det meste! Vi henviser til vårt jomfru-innlegg her på bloggen, "mye har vi lært, og mye har vi yet to learn." ;)

OG vi kan bli kalt mye, men menn er ikke en av de!

9 kommentarer

MissBissi82

30.mai.2011 kl.12:40

Yeah! Jeg er enig! Og foresten, Im your biggest fan! :*

Fimail

30.mai.2011 kl.18:12

Jeg liker tonen, jenter. Det gjør jeg virkelig.

Det er et høyst sympatisk trekk at dere innrømmer det når dere gjør (grove) feiltrinn og ydmykt legger dere flate, klare til å motta enten klask eller kos - alt etter fansens reaksjoner.

Og det blir kos. Ja, fra min side kan jeg ikke si annet enn at dere er tilgitt. Uforbeholdent.

Nyklipte negler it is.

AnnaPanna

31.mai.2011 kl.09:54

Jeg møter dere også gjerne ved Gravlunden! ;) Hvem ER dere, jenter??

Kristin

31.mai.2011 kl.13:00

Som nylesbisk er denne håndboka kremen av le creme!

denlesbiskehandboka

31.mai.2011 kl.13:05

Kristin: Godt å høre Kristin, da har vi lykkes! ;)

Ohhaher

31.mai.2011 kl.22:34

Digger det!Fy faen,dette er BRA!!Og jeg er helt enig med dere når det kommer til sexbiten!

Silje

05.jul.2011 kl.16:23

ooohoo! Må blogge da! Slik at man ikke tror at man er alene om å mangle et sexliv, og dere er ute og har det morsomt i stedet for å blogge. haha.

denlesbiskehandboka

07.jul.2011 kl.12:39

Silje: Haha! Ja, vi har vært busy med feltarbeid under Skeive Dager, men kommer straks med oppdatering ;)

Silje

08.jul.2011 kl.14:46

Høres skikkelig lovende ut! :D

Skriv en ny kommentar

denlesbiskehandboka

denlesbiskehandboka

26, Oslo

Har du gått deg vill in the pussy-village? Confused in cunt-town? Mistet styringa over fingerferdighetene? Senebetennelse? Klarer ikke spise the tuna-salad? Eller rekesmørbrødet? Fortvil ikke. Hjelpen er her, barn. Den lesbiske handboka. Ekstraundervisning? Kontakt oss på: denlesbiskehandboka@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skeiv.no ? den nye møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Kategorier

Arkiv

hits