Rule no. 35

Shame on us!!!!

Selv hardcore dykes trenger en pause iblandt.. Vi har hatt ferie, men det betyr ikke at vi ikke har tenkt på dere! Vi har vært ute i feltet og sanket ny informasjon og ny visdom fra innland til utland. Vi har mistet jomfrudommen både en og to ganger, med notatblokka i skjorte-ermet. Det har vært Skeive Dager og Den Lesbisk Håndboka måtte selvfølgelig make an apperance (undercover) på Sensation dyke - også kalt Kvinnekveld!

Dette er en stor begivenhet! Og i likhet med dingoene i Grand Canyon kan det virke som lesber kun parres èn gang i året! Da vi entret lokalet følte vi faktisk at håret vårt ble litt kortere og litt mer bleika. Vi så jenter med leppestift på halsen, og kjente eimen av Axe helt ned til Brugata. Det ble også nevnt at alle butikkene i Oslo gikk tom for tanktops denne dagen.

Dj LinePine (WE WANNA BE (inside) YOU!!) spinna plater som en annen Paralympic mester i Tour de Rullestol! Vi dansa oss svette og lykkelige til Justin Timberlake, sigga med drinken i hånda og ellers klemte oss mellom kåte og deilige dykes i trappene på Rockefeller. Det var lesber overalt, både i taket og tapeten! Heldigvis for oss er vi ikke lengre nyskeive, for da hadde vi mest sannsynlig fått epeleptisk anfall av lesbisk overstimulering! Om du er ny i lesbelivet så er dette the place to be. Her er det like sikkert at du får deg et ligg som det er sikkert at uansett hvor mye du slanker deg så kommer du aldri til å se ut som Triana Iglesias. (Sukk..)

Komiteen for kvelden arrangerte nok en gang et kvinnegilde uten sidestykke, som mest sannsynlig forårsaket noen brudd, mange puppyloves og mange mange mange herpesutbrudd! God bless you, kvinnekveld. Bra for oss alle at det bare er en gang i året!


6 kommentarer

Har selv bare vært på Elsker, men de andre stedene høres jo morsomme ut de å! xp

14.jul.2011 kl.17:56

Endelig :D

Silje Mari Tollåli

14.jul.2011 kl.19:50

Høres ut som at jeg skal ta turen neste år! :)

Siv

15.jul.2011 kl.01:52

Søren at jeg ikke fikk mulighet til å dra nedover i år da!! Next year sier jeg bare! :D

Andreas

03.aug.2011 kl.14:27

Homofile og lesbiske er forvirrede og perverse, hevder et islamsk, norsk, nettsted.
http://www.koranen.no/artikkel.php?id=864
Burde vi akseptere og respektere muslimers holdninger til homofile (og lesbiske)? Burde homofile og lesbiske nektes å vise sin kjærlighet for hverandre ved å holde hender eller kysse åpent, i frykt for at muslimer kan fornærmes?

Mia

07.aug.2011 kl.17:31

Jeg venter i spenning på neste innlegg jenter, please save my day!! :DD

Skriv en ny kommentar

denlesbiskehandboka

denlesbiskehandboka

26, Oslo

Har du gått deg vill in the pussy-village? Confused in cunt-town? Mistet styringa over fingerferdighetene? Senebetennelse? Klarer ikke spise the tuna-salad? Eller rekesmørbrødet? Fortvil ikke. Hjelpen er her, barn. Den lesbiske handboka. Ekstraundervisning? Kontakt oss på: denlesbiskehandboka@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skeiv.no ? den nye møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Kategorier

Arkiv

hits